wawawomb | Advisory Board
Artikler Om wawawomb Klinikker Encyklopædi Kontakt
App

wawawomb advisory board

I wawawomb arbejder vi ambitiøst for at ændre vilkårene, udvide rammerne og dele vores viden om fertilitet og infertilitet. Vi har derfor etableret et scientific advisory board, som rådgiver og styrker os i vores arbejde med at skabe det bedst tænkelige patientstøtteværktøj til dig i fertilitetsbehandling. De både løfter vores niveau og sikrer kvaliteten i vores arbejde.

Hvem er med i wawawombs advisory board?

Vi har inviteret dygtige mennesker fra fertilitetsområdet og medicinalindustrien med i vores advisory board. Med deres faglige baggrund er vi sikret, at hele wawawombs rejse er velfunderet, og det er vi meget stolte af.

Vi bruger vores scientific advisory board til at diskutere og styrke både wawawombs strategi og app. Og vi tager ved lære af og implementerer deres vigtige viden om den nyeste forskning, tendenser og trends i vores fortsatte arbejde, så vi er i konstant udvikling.

Læge Jesper Petersen, PhD, Postdoc, Københavns Universitet, BRIDGE Translation Excellence Program

Jesper Petersen er læge og Ph.d. med forskningsinteresse i fertilitet, tidlig graviditet og graviditetstab. Han er aktuelt i hoveduddannelse for at blive speciallæge i gynækologi og obstetrik, men har p.t. orlov til 2023, hvor han er postdoctoralt ansat af Københanvs Universitet for at medvirke i et stort dansk forskningsprojekt, der søger at identificere årsager til ufrivillige aborter og opbygge diagnostik, der potentielt kan forebygge fremtidige tilfælde.

Jesper er som læge også en del af ReproYoung, under organistationen ReproUnion, som er et stærkt samarbejde mellem forskere indenfor reproduktion i både Danmark og Sverige.

Læge Marte Saupstad, M.D., PhD-student, Rigshospitalet Rigshospitalet

Læge Marte Saupstad arbejder til daglig ved Rigshospitalets Fertilitetsklinik, hvor hun skriver en Ph.d. indenfor fertilitetsbehandling samt arbejder i fertilitetsrådgivningen.

I forbindelse med hendes arbejde i Fertilitetsklinikken har hun deltaget i udviklingen af retningslinjer for, hvordan læger inden fertilitetsbehandling skal forholde sig til effekten af indtag af kaffe, alkohol samt cigaretrygning på kvindelig og mandlig fertilitet.

Tidligere har Marte forsket i sædkvalitet og epigenetik i sædceller, og hvordan denne påvirkes af overvægt og oksidativt stress hos Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research (CBMR).

Læge Malin Nylander, M.D. OB-GYN & PhD, Rigshospitalet

Malin arbejder til daglig som læge på Rigshospitalets Gynækologi og Obstetrik-afdeling og er uddannet speciallæge i 2024.

Malin har en Ph.d. i behandling af PCOS. Hun undersøgte blandt andet brugen af ultralyd, når læger skal vurdere PCOS-kvinders æggestokke. Og så er hun også medforfatter på en lærebog i histologi (vævslære).

Vores team af læger er alle tre eksperter indenfor forskellige grene af infertilitet. De er med deres viden med til at sikre, at det, vi udvikler, har baggrund i forskningen, og at kvaliteten i wawawomb lever op til de standarder, vi sætter højt.

Alle tre læger er medlem af foreningen Læger Formidler, og du vil også møde dem som skribenter hos wawawomb.

Merck Group

Medicinalvirksomheden Merck har en enorm viden om og indsigt i den videnskabelige del af fertilitetsbehandlingen, og de har gennem de sidste tres år udviklet produkter til patienter til brug i deres fertilitetsbehandling.

Merck står bag en del af den medicin, som du med stor sandsynlighed har mødt i din fertilitetsbehandling, eksempelvis Crinone, Gonal-F og Ovitrelle.

De har en stor viden om både bivirkninger, nyeste forskning og også indsigter i behandlingsforløbene gennem deres tætte samarbejde med læger og klinikker. Merck styrker os både med deres netværk, deres indsigter i medicinering af patienter og med deres viden om den nyeste forskning i fertilitetsbehandling.