Artikler Om wawawomb Encyklopædi Kontakt
App

Foreningen RO

Ninna Koefoed, stifter af Foreningen RO, og hendes kæreste var igennem halvandet år i ICSI-behandling, inden Ninna blev gravid med parrets datter. Som patient undrede Ninna sig over, at der ikke fandtes nogle tilbud om støtte til følelseslivet, der var tilgængeligt for alle i fertilitetsbehandling. Fire år efter endt behandlingsforløb bragte hun sin mangeårige erfaring som socialrådgiver indenfor børne og familieområdet samt patientoplevelser med i at stifte Foreningen RO.

123

Foreningen RO tror først og fremmest på, at krop og sind har indflydelse på hinanden. De tilbyder råd og vejledning fra fagligt professionelle eller andre i behandling, og det gør de gennem netværksbaserede gruppeforløb og individuel vejledning til alle i fertilitetsbehandling. De tror på, at alle i fertilitetsbehandling har ret til og brug for støtte til følelseslivet - derfor er deres primære ydelser gratis. Målet er at forebygge og mindske nogle af de følgevirkninger, behandling kan have som stress, angst og depression og erstatte de følelser med ro, balance og nærvær.

Vi er meget glade for, at Foreningen RO er repræsenteret hos wawawomb. De kommer til bidrage med nogle af de tanker, refleksioner og frustrationer, du måske oplever i dit forløb.

Læs mere om Foreningen RO her.

Vil du læse noget fra Foreningen RO?

Mental sundhed

Familieeksperten: Hvordan håndterer jeg 'babyjalousi'?

Fertilitetsbehandling byder på opture og nedture, og følelser i spandevis. Ikke alle er lige smukke, lige nemme for hverken dig selv eller andre at rumme. En af dem kan være babyjalousi.

31. januar - 2021