Artikler Om wawawomb Klinikker Encyklopædi Kontakt
App

Om wawawomb

wawawombs mission er at hjælpe dig, der er i fertilitetsbehandling, og støtte dig i dit forløb, så du kommer bedst muligt igennem det. Vi udvikler en app, der kan støtte dig i fertilitetsbehandling og give dig et overblik over alt hvad du skal i din behandling. Vi udvikler vores værktøj i samarbejde med læger der har speciale i infertilitet og sammen med flere tusinde kvinder i behandling.

Hvad er det vi vil løse?

Som fertilitetspatient der mange ting man skal håndtere selv og man er ikke hele tiden hos sin tilknyttede klinik. Det er både medicin, overholdelse af indtag, viden om hvad man skal igennem, at have et fuldt overblik over sin behandling og dele det med eventuelle partnere og pårørende. Når man er til møde hos lægen, er det ikke sikkert man kan huske alt hvad der er sket siden sidst, om medicinen altid er taget til tiden og hvordan man har haft det. Alt imens, at man står i en følelsesmæssig situation.

wawawomb ønsker at gøre alt dette mere overskueligt. På samme tid håber vi på, at kunne give klinikken og behandleren noget information de ikke ellers vil have i en behandlingsproces.

Vi vil skabe et bedre datagrundlag for forskning

Vi ønsker at skabe mere viden og data omkring infertilitet til forskning. Af gode grunde, så tester man ikke på kvinder og børn i fertilitetsbehandling, og derfor mangler man ofte større mængder data til at forske i infertilitet og fertilitetsbehandling. Med wawawombs app kan I være med til at skabe et datagrundlag for fremtidig forskning i infertilitet og fertilitetsbehandling, som kan være med til at nedbringe sygdommen, effektivisere processen og nedbringe følgerne af det at være i behandling.

Vil du læse mere om vores app? Læs med her

Møde vores samarbejdspartnere og skribenter