Artikler Om wawawomb Encyklopædi Kontakt
App

Sexekspressen

Sexekspressen blev startet tilbage i 1998 som et seksualoplysningensprojekt. De hører under International Medical Cooperation Committee (IMCC), der er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet

123

Sexekspressen er et seksualoplysningsprojekt, hvis formål er at sikre unge et sundt forhold til deres krop og seksualitet gennem en anderledes seksualundervisning, hvor elevernes aktive deltagelse og ung-til-ung-undervisning danner grundstenene.

"Sexperterne" er frivillige, primært fra videregående uddannelser, der både driver aktiviteten i det daglige og varetager undervisningen af omkring 200 udskolingsklasser årligt i hele landet. Du vil møde et par af dem som skribenter på artiklerne hos os.

Vi er glade for at Sexekspressen er en del af wawawomb og ikke kun skal gøre folkeskoleelever kloge, men nu også alle os andre.

Læs mere om Sexekspressen her.

Vil du læse artikler fra Sexekspressen?

Viden om fertilitet

Sexeksperten: Hvad er de mest almindelige sexsygdomme?

... Og vigtigst af alt, hvordan beskytter du dig bedst imod dem? Nogle seksuelt overførte sygdomme kan nemlig ende med at påvirke din fertilitet, så husk kondomet.

18. marts - 2021