Artikler Om wawawomb Encyklopædi Kontakt
App

Thilde Vesterby

Thilde er uddannet Cand. Mag, og så er hun mentor og yogalærer og uddannet MBSR-lærer fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus universitet. Hun er tidligere kommunikationsrådgiver, arbejder som selvstændig yogalærer med sit forløb YOGA FOR FERTILITET, og så har hun forfattet bogen FRUGTBAR - Yoga der booster din fertilitet - Mental førstehjælp der bevarer din forstand.

123

Thilde måtte igennem tre seje år i fertilitetsbehandling for at få sin søn. Det var herefter, i 2015, at hun besluttede sig for at dedikere hele sit arbejdsliv til at støtte og drage omsorg for kvinder i fertilitetsbehandling ved at kombinere sine egne erfaringer som patient og sin yogauddannelse. Det har skabt et unikt, åbent og kærligt rum, som har støttet hundredvis af klienter undervejs i deres forløb.

Vi er så glade for at have Thilde hos os på wawawomb. Hos os tager hun videnskaben i hånden og forklarer os, hvordan sind og krop spiller sammen - og hvordan en belastet psyke påvirker fertiliteten.

Du kan læse mere om Thilde her.

Vil du læse noget fra Thilde?

Mental sundhed

Mentor: Bliver jeg gravid af at dyrke yoga?

Det er let at føle et stort kontroltab under behandling, og derfor søger mange kvinder det alternative for at finde noget de selv kan gøre aktivt. Vi sætter fokus på yogaen - gør det dig gravid?

15. februar - 2021