Artikler Om wawawomb Klinikker Encyklopædi Kontakt
App

wawawomb app - Vi støtter dig i din fertilitetsbehandling

wawawombs app er et støtteværktøj til dig, der i fertilitetsbehandling. Den er skabt til og med dig for at give dig et overblik over dit forløb og støtte dig undervejs i din behandling, så du kan bruge din energi andre steder. wawawombs app giver dig overblik, viden og et fællesskab med andre – alt sammen for at skabe mest muligt ro i en presset proces. Appen er udviklet sammen med førende danske læger og fagfolk inden for fertilitet og gynækologi. Herunder kan du læse lidt mere om, hvad vores app kan hjælpe med.

En personlig assistent for dig i fertilitetsbehandling

I appen får du en personlig assistent. Assistenten sørger for at strukturere og give dig et samlet overblik over din medicin og dine lægeaftaler, samt hvad du ellers skal forholde dig til nu og her. Hver dag får du relevant indhold, som gør dig klogere på, hvor du står netop nu, og som forklarer dig, hvad der helt konkret skal ske. Assistenten spørger også løbende ind til, hvordan du har det, så du har mulighed for at videregive disse informationer til din læge – og dermed skabe en bedre dialog.

Visuelt overblik over dit behandlingsforløb og hvor du er lige nu

I appen har vi visualiseret dit behandlingsforløb, så du nemt kan overskue din behandling og aldrig er i tvivl om, hvad næste skridt i processen er. De forskellige faser er skrevet og sat op på en let forståeligt og overskuelig måde, ligesom de enkelte faser sammenholdes med relevante aftaler, medicin og information.

Vi holder styr på din medicin, giver dig viden om den, og husker dig på den

Appen sørger for at give dig overblikket over den medicin, du tager, og gør det nemt for dig at tilføje, ændre eller fjerne ny og gammel medicin. Den hjælper dig med al nødvendig information om medicinen, så du kan tage den rigtigt og på de rigtige tidspunkter. I medicin-overblikket vil du også altid have mulighed for at se din samlede historik over tidligere medicin.

Relevant indhold og personlige historier fra andre der er samme sted som dig

Sidst men ikke mindst finder du i appen et område med artikler – både vidensartikler fra eksperter og fagfolk inden for fertilitetsområdet og personlige historier og interviews med andre, der er i samme situation som dig. Alt indhold vil være tilpasset dig og din situation, og hvor du befinder dig i din fertilitetsbehandling.

Early sign-up til app

Vil du være først til at prøve wawawombs app når den kommer ud? Så meld dig til her - så giver vi besked når app'en udkommer.