Artikler Om wawawomb Encyklopædi Kontakt
App

Støtte til dig i fertilitetsbehandling

wawawombs app er et støtteværktøj til dig, der i fertilitetsbehandling. Den er skabt til og med dig for at give dig et overblik over dit behandlingsforløb og støtte dig undervejs, så du kan finde ro på din rejse. Vores mål er at skabe ro i en presset proces og at hjælpe dig igennem dit forløb. Vi giver dig overblik, viden og et fællesskab.

En personlig assistent for dig i fertilitetsbehandling

Det bedste, vi kan gøre for dig, er, at give dig overblik over din behandlingsproces nu og her. Din personlige assistent holder dig i hånden - hver dag. Her får du ét samlet overblik over din medicin, lægeaftaler, og hvad du skal forholde dig til, nu og her. Hver dag får du relevant indhold, som forklarer dig om, hvor du står netop nu, og som motiverer dig dagen igennem. Assistenten spørger ind til, hvordan du har det løbende, så du har mulighed for at videregive det til din læge - for at skabe en bedre dialog. Vi tager presset fra dit hoved, så du kan finde ro i kroppen.

Vi skaber overblik over din medicin og husker dig på den

Vi skaber et overblik for dig over den medicin, du tager og gør det nemt for dig at tilføje og fjerne ny og gammel medicin. Den hjælper dig med viden om medicinen, så du kan tage din medicin helt rigtigt og på det rigtige tidspunkt.

Forståelse for dit fulde forløb, og hvor du er lige nu

Vi har visualiseret din behandlingsproces for dig. Her får du overblik over hele din behandling, så du ved præcis, hvad næste skridt er, og hvad der kommer til at ske de næste dage på en let forståelig og overskuelig måde. Overblikket over behandlingen er lavet for at gøre dig tryg i din proces og sikre, at du altid ved, hvad der skal ske lige nu og her - men også kan se frem i tiden, hvis du har overskud til det.

Sammen med andre der kender din situation

Ensomheden kan føles enorm, når du er i behandling, og derfor har vi lavet et anonymt og kontrolleret community særligt til dig. Her bliver du forbundet med kvinder, som er i samme situation - for sparring og for at vise dig, at du aldrig er alene. Her kan I dele jeres inderste, bede om gode råd og støtte hinanden i hver jeres proces.

Involvering af din partner eller dine pårørende

Vil du gerne involvere din partner eller dine pårørende så meget som muligt - så har vi forsøgt at skabe involvering gennem hele behandlingsprocessen. Vi forsøger, at styrke jeres kommunikation og giver større mulighed for at støtte. Alt fra medicin, aftaler, relevant indhold, historier eller bare en kærlig besked. I får nemlig også mulighed for at kommunikere direkte og privat imellem hinanden i app’en.

Early sign-up til app

Vil du være først til at prøve wawawombs app når den kommer ud? Så meld dig til her - så giver vi besked når vi app'en udkommer.